Szlovákiában élek, van némi esélyem, hogy magyarországi egyetemre bejussak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 18:16
11/15 anonim válasza:
Remek. Gondolom államilag támogatott helyre. A külföldi jöjjön csak, nyugodtan, a magyar meg fizessen.
12/15 anonim válasza:
Esély az van rá csak nagyon jó tanulónak kell lenned.Az én rokonom is Pécsre jár fősulira, de nagyon sokat kell neki fizetni hogy ott tanulhasson.Sok szerencsét!
13/15 anonim válasza:
Simán bekerülhetsz.. én is oda jelentkeztem :) hisz magyarok vagyunk mi is.. ugyan oylan jogunk ott tanulni... nekem az összes ismerősöm államilag támogatottat kapott :)
14/15 anonim válasza:
Maradjatok szépen Szlovákiában. Mi sem megyünk Szlovákiába tanulni, ti se tegyétek! Boldoguljatok ott, ahol vagytok.
15/15 anonim válasza:
de ha szlovákiában élő magyar akkor miért ne jöhetne? valamelyőtök mondja meg, azok közül aki azt mondta h maradjon ott? talán mert el lett szakítva tőlünk akkor ő is szlovák mocsok lett? nem tehet róla, és elég sz*r az ottani magyaroknak. túl nagy kérés egy magyartól egy magyarhoz hogy magyarok között tanulhasson...
viszont ha szlovákiai szlovák vagy akkor maradj ott ahol vagy, én még Pozsonyba se engednélek egyetemre, nemhogy Budapestre. tudod oda menj akkor egyetemre ahol tényleg szlovákul beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!