Részt vehetek még államilag támogatott nappali OKJ képzésen?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és tavaly ősszel elkezdtem nappali, támogatott OKJ képzésen pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulni. A képzés másfél éves, és az első évet jeles eredménnyel teljesítettem, és tetszett is a képzés. Viszont sajnos az iskola csőd miatt megszűnik, ami villámcsapásként érte a csoportot. Két lehetőséget kínáltak fel az utolsó félév teljesítésére. Az egyik egy másik iskola, ahol nappali tagozaton folytathatjuk a tanulmányainkat, de teljesen más tanárokkal. A másik, hogy egy harmadik suliban, a megszokott tanárokkal tanulunk tovább, de esti tagozaton. Nekem nagyon fontos lenne a szakmai szempontok miatt, hogy az eddigi tanáraimmal tanuljak tovább, viszont szükségem lenne a tb-re és a nappali diákigazolványra. Lehetséges, hogy beiratkozzak papíron egy másik támogatott képzésre? Elvileg azt írják több iskola oldalán is, hogy ha nincs állami támogatással MEGSZERZETT szakképesítés, akkor lehet. Szóval ez tényleg így van? Illetve milyen, olyan iskola van, ahol nem gáz, ha csak papíron járok oda?2012. aug. 23. 21:07
1/3 anonim válasza:
Ha arról beszéltek, hogy átvesznek, akkor szerintem nem lesz gond, és ingyen tanulhatsz tovább nappalin (hiszen a jogviszony nem szűnik meg). Vagy nem ez a kérdés?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem mert én estin akarok tovább tanulni a tanárok miatt. De kell a tb meg a nappalis diák, ezért be akarok iratkozni valahova, valami teljesen más képzésre, ahol lesz nappalis jogviszonyom. De oda nem akarok bejárni, csak papíron járnék oda (sokan csinálják ezt, az iskola meg megkapja utánuk is a pénzt).
2012. aug. 23. 21:33
3/3 anonim válasza:
Jó, így már értem. Szerintem még nem vagy túlkoros, így megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!