KRE-BTK néderlandisztika szakirányon milyen minorokra lehet jelentkezni, és milyen előfeltétellel? Nagyon hálás lennék, ha valaki tudná.
Előző vagyok, ezt találtam neked a német tanszék oldalán: A Német nyelv és kultúra minor szakhoz szükséges nyelvtudás
A Közös Európai Referenciakeret szerinti B1-2, azaz haladó vagy középszintű nyelvtudás szükséges.
Ha Önök nincsenek ezen a nyelvi szinten, a tanszék oktatói igény szerint a minor tanulmányok előtt nyelvi előkészítő, ill. a minor tanulmányokkal párhuzamosan nyelvi felzárkóztató órákat tartanak.
Gondolom akkor ugyanez vonatkozik az angol minorra is. Japánra még a főszakosoknak is, mivel nem mindenki nyelvtudással kezd, szoktak tartani egy alapozó évet, szóval arra biztos nem gond. Ezen kívül van még ugye magyar, töri (ez állítólag nagyon húzós), kommunikáció meg szabadbölcs. Na ehhez szerintem nagyon elvetemültnek kell lenni, de ez személyes véleményem. :)
Sok sikert! :)
Halihó!
Engem az érdekelne hogy a minort már első félévtől fel lehet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!