Ha van már egy diplomám amit fizetősön szereztem meg, akkor felvételizhetek államis képzésre?
Figyelt kérdés
Van már egy BSc diplomám, amit végig költségtérítésesként vittem végig, ergó 1 államis félévet sem használtam föl a mindenkinek járó 10 félévből! Most akkor ha felvételizek, akkor lehetek államis? Vagy így, hogy már van egy diplomám, már nem? Előre is köszi a válaszokat!2012. aug. 22. 21:35
1/5 anonim válasza:
Állam 12 félévet fizet nem 10-et. Szerintem nem, mert az számít, hogy már van. De felsőfokú szakképzésre vagy mesterképzésre jelentkezhetsz államin az biztos.
2/5 anonim válasza:
Felvételizhetsz Bsc-re nyugodtan. Mind a 12 féléved megvan még.
3/5 anonim válasza:
Igen, felvételizhetsz nyugodt szívvel. Ha 20 diplomád lenne amit magad fizettél, az sem lenne akadály:)
4/5 anonim válasza:
Lényegtelen hogy van 12 féléved, már van egy bsc végzettséged, így csak egy másik bsc-t, vagy egy msc-t végezhetsz államin.
5/5 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek van egy bsc diplomája, államin szerezte. Tavaly kezdett államin msc-t, és idén elkezd még egy msc-t államin. Úgyhogy mehetsz. Felhasználhatod az állami féléveidet még, nem csak egy valamit végezhetsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!