Valaki le tudná nekem irni a 9. osztályos történelem tételeket, alapkövetelményeket?
Figyelt kérdés
Augusztus végén pótvizsgázok történelemből, valaki nem tudja nekem leirni a 9-es tételeket? SEHOL NEM TALÁLOM amit letöltöttem az 2004-es de vajon jó-e az még?? Esetleg valaki nem tudja mik az alapkövetelmények? Első pótvizsgám... KöszönöM! Kidolgozni meg talan ki tudom, bar aki tud honlapot ahol kidolgozva letolthetem azt nagyon megkoszonom.2009. júl. 24. 14:27
1/2 anonim válasza:
Pótvizsgán a tanár adja ki a tételeket.
2/2 anonim válasza:
A tankönyvből illetve a füzetből készülj. Azt fogja kérdezni, amit leadott. Egyébként 2004 óta nem változott az ókor történelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!