Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti milyen szakmának tanultok?

Ti milyen szakmának tanultok?

Figyelt kérdés

lécci, írjátok le a szakmát,milyen suliba jártok(gimi,középiskola,szakmunkás,fősuli,egyetem), illetve hogy az a munka mennyit keres,és hogy milyen tanulók vagytok! :)

A válaszokat előre is köszönöm

2012. aug. 21. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:

szakközép, de jövőre tervbe van egy fősuli

te?

2012. aug. 21. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én igazából még csak 7.-es leszek, és kiváncsi voltam hogy ki minek tanul. Én óvónő szeretnék lenni,vagyis akkor egy középiskola, vagy gimnázium, utána meg ez főiskola.De szerintetek meglehet élni abból amit egy óvónő keres? És úgy átlagosan ők mennyit keresnek kisebb településeken?
2012. aug. 21. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg lehet belole elni, ne aggodj, egyebkent pedig ha szereted amit csinalsz es elvezed akkor a penz a legutolso ami erdekelni fog. En magyar-angol tanarnak tanulok, elvezni fogom, nem erdekel az alacsony fizetes.
2012. aug. 21. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:

most tetted fel ezt a kérdést nem rémlik?

írtam rá egy regényt

2012. aug. 21. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

mármint az ovónőset

te akartál kiskorod óta az lenni? xd

2012. aug. 21. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:
ja igen :) És köszi mindenkinek a válaszokat!
2012. aug. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!