Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ma láttam a híradóban, h...

Ma láttam a híradóban, h fizetniük kell azoknak a középiskolásoknak, akiket nem vettel fel valamilyen felsőoktatási intézménybe. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Engem felvettek SZTE TTIK (kémia) szakra,de ugy döntöttem,hogy nem fogok beiratkozni több okból is. Májusban megyek újra felvételizni,mert a cél GYTK lenne. Nekem is fizetni kell ezt az uj *adót*? :/

[link]

2012. aug. 19. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
aTB-det kell fizetned és ez eddig is így volt.
2012. aug. 19. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is egy 2 éves cikket linkeltél. Így van, TB eddig is kellett fizetni, ha nem dolgozol bejelentetten vagy nem tanulsz, ill. nem vagy nyugdíjas. Hidald át ezt az évet úgy, hogy beiratkozol egy OKJ-ra, akkor lesz jogviszonyod.
2012. aug. 19. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A TB-t mindenkinek ön magának kell fizetnie, ha nem tanul és nem is dolgozik. Olyan 6500Ft/hó
2012. aug. 19. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, de szörnyű, hogy ennyire nem tudnak értelmezni egy cikket az emberek.
2012. aug. 19. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Úristen...
2012. aug. 19. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!