Biológiát és fizikát vettem fel fakultációra. (emelt óraszámba. ) és angol nyelvvizsgát is tenni szeretnék. Szerintetek így milyen szakra mehetnék továbbtanulni?
Első vagyok.
Szerintem tanári pályán, ha sikerül elhelyezkedned vele, 100 körül kaphatsz, de minél nagyobb a tapasztalatod, illetve ha osztályfőnök vagy, annál többet kapsz.
A fizikával mi a célod? Mennyire vagy belőle jó? És a matekkal hogy állsz?
a fizikaval elvagyok es a matekkal is,de nem olyan szinten hogy azt tanitsam vagy avval foglalkozzak a jovoben :) a fizika cs arra kell h biologiat tanulhassak tovabb.. mert en kemiabol nem szeretnek erettsegizni es hat igy maradt a fizika es az info
fizikabol pedig jo vagyok..ugyhogy igy jott a fizika..
de most azon gondolkoztam h mi lenne ha elmennek majd szegedre,biologiara..szte-ttk es majd tanari palyat valasztom es felveszem minorra az angolt aztan maradok meg 2,5 ev mesterkepzesen es
*es akkor.biosz-angol tanar lennek.. de ez meg a jovo zeneje..:)
(bocsi nehezkes telon az iras es ekezetem sincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!