3/9 anonim válasza:
Ilyen konkrétan nincs, de az ELTEn van ökológia szakirány, Szegeden pedig szupraindividuális. Azokat érdemes választani, mellette megfelelően kiválasztani a szabadon választható tárgyakat, majd ilyen témában PhD-t csinálni.
4/9 anonim válasza:
02:14 Ezt mindenhova odanyögöd?:D Megnézném, hogy te mikor végzed el a biológia Bsc-t, mikor a legnehezebb szakok között van xD Nyominger
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) 4. kommentelőnek igaza van, előbb végezd el és utánna irogass.
2012. aug. 16. 13:52
6/9 anonim válasza:
SZIE- ÁOTK-n volt ilyen ami most már sima biológia szak ahol lehet állattartó modulra szakosodni, lényegében ugyan az csak a név változott. :)
7/9 anonim válasza:
ez csak ilyen álmodozó királylányoknak való. a biosz szakról azért buknak ki ilyen sokan, mert csomóan azért jelentkeznek rá, mert szeretik az állatokat. aztán csak pislognak nagyokat, mikor matekot, fizikát, meg egy csomó kémiát kellene tanulniuk. egyáltalán nem azért van ekkora lemorzsolódás, mert olyan nehéz szak (persze mihez képest).
8/9 anonim válasza:
Mivel ide járok már egy jó ideje, tudom milyen nehéz és nem véletlen van a legnehezebb szakok között van. Akik azért jöttek ide, mert lecsúsztak az orvosiról, azok általában abba hagyják 1. év után, átmennek másik szakra. Olyan nincs, aki azért jött, mert szereti az állatokat, olyan van inkább, aki jó volt középiskolába bioszból és azt hitte, hogy itt is olyanokat fog tanulni. Hát tévedett. És nem kell fizikát meg matekot tanulni, csak az 1. félévben (kb. egy félévbe sűrítve az egész gimis anyag), azok a legeslegkönnyebb tárgyak, röhögve meg lehet csinálni 5-ösre. De megnézném mit szólnál a többi tárgyunkhoz, biztos nem mondanád azok után, hogy könnyű szak -.-"
9/9 anonim válasza:
Az utolsó kommentelot szeretném kérdezni, hogy én elefantkutato szeretnék lenni. legalábbis elefantokkal szeretnék foglalkozni. több tanulmányt is olvastam gyaszmunkakat és viselkedestanulmanyokat. Így a Zoologia szakon merre kell tovább specializlodni? Mert ilyenekkel szeretnék foglalkozni. Tudom hogy akkor go afrika de ez előtt ugyebár kell diploma. Milyenek. ponthatarok? Milyen tantárgyak vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!