Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy tanulhatnám azt, amit...

Hogy tanulhatnám azt, amit szeretnék?

Figyelt kérdés

író szeretnék lenni, már több történetet is írtam, és jelenleg is írok egy Fanfiction-t. viszont régebben nem voltam jó tanuló, ezért biztos vagyok benne, hogy a jegyeim alapján nem vennének fel olyan iskolába. Szerintetek mit tegyek? Esetleg valami pályázatra kellene jelentkeznem, vagy mit csináljak? :S

Még van egy évem a középiskolából, utána viszont nem szeretnék még dolgozni, hanem írónak szeretnék tanulni.

2012. aug. 15. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Kifejezetten íróképzés nincsen. Egy öteltet tudok javasolni: jelentkezz magyar szakra. Ott rengeteget kell majd olvasnod, és ugye az írás mindig olvasással kezdődik. Sok helyen van kreatív írás specializáció (legalábbis remélem ,hogy sok helyen van; a Pázmányon van, és pl. Laczkfi János is tanít ott). Közben érdemes egy nyelvi minort megcsinálni, mert így egyrészt megszerezhetsz később egy tanári végzettséget (hiszen írásból nagyon nehéz megélni), ugyanakkor más népek irodalmával is megismerkedsz. Közben persze írsz, próbálkozol pályázatokkal.

Íróképzésről külön nem tudok.

2012. aug. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!