Milyen felsőoktatási intézményekben lehet választani felvételi tantárgyként az informatikát és az angolt?
Figyelt kérdés
Ebből a kettőből a legjobb az eredményem és olyan keresőt még nem találtam ami ez alapján írná ki az iskolákat. :S2009. júl. 22. 14:29
1/5 anonim válasza:
Sztem nem is fogsz. nézegesd a felvi.hu-t, ne légy lusta :P Én is ez alapján választottam sulit...
2/5 anonim válasza:
szerintem menj rá az informatikára (programozó...stb.) és mellette tartsd frissen az angolodat (ha még nincs, szerezz min. középfokú nyelvvizsgát) és tuti nyerő leszel a munkaerőpiacon (a multik imádják a nyelvet beszélő, informatikai végzettségű embereket) és mellettte magán úton is nyomhatod az informatikát
3/5 A kérdező kommentje:
A felvi.hu-n szerintem nem túl egyértelmű, hogy hol mit oktatnak és mi is lesz belőled, ha kikerülsz.
Ezért nehézkes számomra a választás. Nem akarok olyan helyre járni ahol aztán olyat tanulok ami nem is érdekel.
Köszönöm a válaszokat. :)
2009. júl. 22. 17:16
4/5 anonim válasza:
csinálhatod esetleg úgy, hogy beszerzel egy felsőoktatási továbbtanulási könyvet. átlapozod, bejelölöd azt az intézményt, ahol ilyen tantárgyak kellenek a felvételihez. utána újra végigmész rajtuk, de ekkor már csak az adott szakokat nézed, és ha vmelyik érdekel, annak már könnyebben utána tudsz járni, hogy az a szak konkrétan mit takar, mint hogy keresőket keresgélsz, mert azt soha nem fogsz találni, ami ez alapján dobna ki találatokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálom rávenni magam, köszönöm. :)
2009. júl. 23. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!