23-án este lesznek meg a ponthatárok, amikor a Felvi.hu oldalon meg tudom tekinteni az általam jelentkezett szakokra a megállapított ponthatárt és/vagy sms-ben kapom meg. Ezek után hogan tovább?
Vagyis tegyük fel, nekem 385 pontom van és az általam 1. helyen megjelölt karon a megállapított pontszám 397, akkor mondjak le róla vagy még reménykedhetem? Mármint hogy pl. a többi jelentkező közül nincs meg másnak sem az a 397 pontja és így "válogatnak" azok közül, akiknek kevesebb van? Vagy konkrétan mikor kapok olyan infot, hogy erre és arra a szakra felvételt nyertem/nem nyertem felvételt? Tehát nem csak a pontszámok, hanem hogy konkrétan tudom már, hogy másnak több pontja volt, így gond nélkül fel tudták tölteni a létszámot?
Másik kérdésem: ha a 2. illetve 3. helyen megjelölt szakokra megvan a pontom egyaránt, honnan tudom meg, hogy melyikre vettek fel? Amelyik előbb van? És ezek is majd csak 1-2 hét múlva derülnek ki? Vagy tehát holnapután este már tudhatom nagyjából, hogy melyik iskolába nyertem felvételt? Remélem érthetően írtam le a hülyeségeimet, előre is köszi minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!