Őszi érettségi?

Figyelt kérdés

Ősszel újra szeretnék érettségizni emelt bioszból mert nem vettek fel az egyetemre és meg szeretném újra próbálni. Ha újra érettségizem akkor az pénzbe kerül ha igen akkor mennyi és hol kell leadni a jelentkezést??? És tavasszal pedig emelt kémiát szeretném lerakni ez így lehetséges hogy mindkét vizsgaidőszakban érettségizzek mert valaki azt mondta nekem hogy ezt nem szabad és a neten seholsem találtam ilyen infot.

Köszi a válaszokat :)

2012. aug. 9. 00:29
 1/2 anonim ***** válasza:

szia, megpróbálok több információval szolgálni, mint az előttem szóló... ha már nem állsz tanulói jogviszonyban egyik sulival sem (azaz már leérettségiztél és elballagtál, tehát nem vagy egyik középsuli tanulója sem), akkor az pénzbe fog kerülni. ez egy olyan 5000 forintnyi összeg lesz. nem írtad, melyik városban laksz, de ha van kormányablakotok, akkor a jelentkezést ott meg tudod oldani. ha nincsen, akkor menj az oktatási hivatalba, amelyik a legközelebb van hozzád, és ott mindent el fognak mondani. és érettségizhetsz mindkét időszakban, nincs összefüggés a kettő között.

nézd meg ezt a weblapot (oktatási hivatal honlapja): [link]

majd írd meg, hogy sikerült-e végül intézni valamit :) tehát kormányablak vagy oktatási hivatal a városodban, vagy ha ott nincs, akkor a legközelebbi.

2012. aug. 9. 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi és Budapesten lakok.
2012. aug. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!