Tanulok, tanulok még sem ragad meg bennem semmi. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Pótvizsgáznom kell mert túl sokat hiányoztam az iskolából. Töriből illetve kémiából. Törit 1 hét alatt megtanultam flottul megy minden évszámok, helyszínek, nevek egyebek.. Viszont a kémia elég siralmasan megy... Tanulom, tanulom de egyszerűen semmi se ragad meg bennem, ha valami még is az is csak ideiglenesen. A következő órában már azt sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák.2012. aug. 5. 16:29
1/6 anonim válasza:
A törit bemagolhatod, de a kémiát érteni kell. Megtanulni és nem bemagolni, ez egyedül rövid idő alatt nem megy.
Keress valakit aki elmagyarázza mert másképp nem fog menni ha nincs hozzá érzéked.
2/6 A kérdező kommentje:
Számolásos feladatokat nem adott.. A 16 tételből is csak 1-2-nél kért képletet, szóval inkább "elmélet".
2012. aug. 5. 17:31
4/6 A kérdező kommentje:
9.-es
2012. aug. 5. 18:32
5/6 anonim válasza:
9.-ben a kémia általános kémia, ami az egész kémia alapja szerintem, azt tényleg fontos érteni is, nem lehet csak bemagolni. Nekem az a kedvenc részem kémiából, megpróbálhatok egy kicsit segíteni benne. Van konkrétan olyan, amit nem értesz és ez akadályoz a haladásban? Akkor írj privátot és megpróbálom elmagyarázni, ha tudom.
6/6 anonim válasza:
de ez milyen hülyeség már? mármint részedről... pótvizsgát a diák akkor köteles tenni, ha nincs meg az adott óraszáma ÉS nincs elegendő jegye az értékeléshez (heti óraszám +1 félévenként) nem bírtál 3-4 jegyet összekaparni egy félévben? ha már sokat is hiányoztál legalább felelni vagy témazárót írhattál volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!