Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik képzés lenne a legjobb?

Melyik képzés lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Nem azt szeretném, hogy helyettem döntsetek, csak érdekelnek a vélemények.

Okj-s, államilag finanszírozott képzéseket nézek. Ezek azok, amiket találtam, illetve a leginkább megfelelő hozzám:

fogászati asszisztens

gyógyszertári asszisztens

műtőtechnikus

logisztikai ügyintéző

Melyik a legideálisabb fizetés és elhelyezkedés szempontjából?

2012. aug. 1. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak a fogászati asszisztensről tudok nyilatkozni, bár nem saját tapasztalat. Sztk-ban a fizetés nem valami fényes, magánorvos mellett nyilván magasabb. Elhelyezkedni nem nehéz vele, ráadásul már iskola alatt is dolgozhatsz - kell is gyakorlatra menni, ha jó helyet találsz, maradhatsz is főállásban.
2012. aug. 1. 17:52
 2/3 anonim válasza:
Azt meg kell hagyni jól kilóg a sorból a logisztika :)Sajnos nem mozgok otthonosan doki témában. De a gyógyszertáti asszisztenst én nem ajánlanám. A fogászati asszisztens attól függ, hogy hol tudsz elhelyezkedni. A műtőtechnikusra én nem mennék mert lehet keveset fizethetnek, bár ebben nem vagyok biztos, hisz nem ismerek műtőtechnikusokat. :) A logisztika nekem biztonságosabban hangzik. Vele sokféle helyre elhelyezkedhetsz hisz a logisztika már mindenhol jelen van!
2012. aug. 3. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végülis logisztika lett a bfk szakközépiskolájában.

2012. aug. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!