SZTE-GYTK-ra frissen felvételizők! Tudtok kicsit segíteni?
Én most megyek 12.-be, és szintén Szegedre szeretnék menni a GYTK-ra. Már előre aggódok, tudom hogy még nem kellene :D Az a kérdésem, hogy nektek hogy sikerült az érettségitek? Miből emelteztetek? Tudom hogy nekem jövőre 2 emelt szintű érettségi kell, bioszból meg kémiából fogok érettségizni, de attól tartok hogy a kémia elég siralmasan fog sikerülni.. Félek hogy nem lesz elég pontom, és sajnos még nincs B tervem, ha esetleg nem jönne össze a gyógyszerészet..
Köszönöm a válaszokat! :)
hűha, gratulálok :) én éppen hogy a kémiától félek, annak is inkább az írásbeli részétől.. olvasgattam a szóbeli tételeket, és nem tűntek olyan vészesnek :)
a bioszt nálunk is volt aki eléggé elrontotta sajnos :/ én úgy érzem hogy az nem lesz olyan vészes, elég jó tanárom van, számon kér rendesen, és elég részletesen adja le az anysagot :) bár ez az idei emelt biosz durva volt, nagy része ugye a biokémiáról szólt.. most aki nem kémia faktos, annak egy kicsit nehezebb volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!