Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az egyetemi diploma megszerzés...

Az egyetemi diploma megszerzéskor van egy összefoglaló vizsga, vagy minden felvett tentárgyat teljesíteni kell?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Minden tárgyat teljesíteni kell ÉS utána vannak az államvizsgák.

Illetve egyes egyetemeken egy egy összefoglaló vizsga, nálunk (jog) öt államvizsga volt. (Mondjuk azért, mert az egyben doktorálás is.)

És persze meg kell írnod, meg védened a szakdolgozatodat.

2012. júl. 30. 15:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Utána néztem az államvizsgának és már kezdem érteni! Köszönöm! :)
2012. júl. 30. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs mit, kérdezz nyugodtan. :) Bár én csak a jogot ismerem, de szívesen elmondom, hogy hogyan voltak nálunk ezek a dolgok, ha érdekel, vagy segít neked valamit.

Persze fontos az is, hogy mit akarsz tanulni, hiszen nagyrészt ettől függ.

2012. júl. 30. 16:15
 4/8 A kérdező kommentje:
DE-IK-n vagyok, szóval ha nem is államvizsga, de biztos van valami hasonló nálunk is. Igazából hirtelen ennyit akartam, bár előre szaladtam, mert most vagyok első éves, vagyis most leszek, csak érdekeltek ezek a dolgok! :)
2012. júl. 30. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, hát akkor még előtted az egész. :D

Sok sikert!

2012. júl. 30. 19:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, még van 3 évem még :D Köszönöm! Szintúgy neked is ! :)
2012. júl. 30. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm én is. :)
2012. júl. 30. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. júl. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!