Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pótfelvételi? Érdemes jelentke...

Valentina17 kérdése:

Pótfelvételi? Érdemes jelentkezni?

Figyelt kérdés

299 pontom lett.Sajnos lecsúsztam az állami helyekről.Szerintetek érdemes jelentkezni pótfelvételire ezekre a szakokra? Van rá esély hogy felvesznek?

Kommunikáció és médiatudomány( mondjuk Károli,vagy Dunaújvárosi Főiskola)

Történelem szak(ott is Károli esetleg Pázmány)

Idegenforgalmi szakmenedzser

Érdemes ezeket elvégezni?El lehet velük helyezkedni?Főleg az első és az utolsóra gondolok.

2012. júl. 30. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első felejtsd el, komolyan. A másik kettő sem kecsegtet sok jóval, én személy szerint a harmadikat ajánlom, bár ha nekem kéne választanom, egyiket sem.
2012. júl. 30. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

komm.médiát ne! már dunát lehet velük rekeszteni..

én is az utolsóra szavazok, ha már...

BGF?

2012. júl. 30. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hogy a kérdésre is válaszoljak - második vagyok - érdemes jelentkezni. "csak" 5000 Ft, viszont simán lehet, hogy felvesznek.
2012. júl. 30. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem éri meg, hogy százezreket kifizess. Várj félévet és próbáld meg keresztféléven vagy 1 év múlva. Addig csinálj meg egy ingyenes OKJ-s tanfolyamot, ami érdekel. Ha nincs konkrét célod, 1 év kihagyás még jól jöhet, hogy átgondold mit is akarsz.
2012. júl. 30. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Károli Gáspár Református Egyetem:

bölcsészettudomány képzési terület Budapest magyar 16(felvehető)

Elte:

bölcsészettudomány képzési terület Budapest magyar 815(felvehető)

szerintetek nehéz benne lenni abban a 16-ban?:S

2012. júl. 30. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:
egyp. mind a kettő suli töri szak
2012. júl. 30. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes jelentkezni, én tavaly a Károliba mentem kommunikációra, és nagyon tetszett, jó fejek voltak a tanárok, érdekesek az órák. De komolyan veszik nagyon, három hiányzás után meghúznak, szóval nincs lébecolás. Én végül azért hagytam ott, mert rájöttem, hogy nem vagyok nagy médiaember, de tényleg tetszett, meg volt olyan óra, amit pincehelységben tartottak, az tök hangulatos volt. :)

A kommunikációról azt mondják, kitörölheted vele, de külföldön sokan dolgoznak a médiában, és k*rva jól is keresnek. Csak itthon nem értékelik a diplomásokat, és csak itthon megy ez a ,,büfészakozós" f*szság. A törit én unnám, ha törire akarnék menni, eltét jelölnék, ott lehet régészetre szakosodni. Idegenforgalmi szakakármicsoda is biztos el tud helyezkedni (külföldön mindig), mert idegenforgalom mindig megy. Szóval én csak ajánlani tudom a Károlit, sok sz*rt olvastam róla, lejárató cikkeket, de én kellemesen csalódtam benne.

2012. aug. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!