Pótfelvételi? Érdemes jelentkezni?
299 pontom lett.Sajnos lecsúsztam az állami helyekről.Szerintetek érdemes jelentkezni pótfelvételire ezekre a szakokra? Van rá esély hogy felvesznek?
Kommunikáció és médiatudomány( mondjuk Károli,vagy Dunaújvárosi Főiskola)
Történelem szak(ott is Károli esetleg Pázmány)
Idegenforgalmi szakmenedzser
Érdemes ezeket elvégezni?El lehet velük helyezkedni?Főleg az első és az utolsóra gondolok.
komm.médiát ne! már dunát lehet velük rekeszteni..
én is az utolsóra szavazok, ha már...
BGF?
Károli Gáspár Református Egyetem:
bölcsészettudomány képzési terület Budapest magyar 16(felvehető)
Elte:
bölcsészettudomány képzési terület Budapest magyar 815(felvehető)
szerintetek nehéz benne lenni abban a 16-ban?:S
Szerintem érdemes jelentkezni, én tavaly a Károliba mentem kommunikációra, és nagyon tetszett, jó fejek voltak a tanárok, érdekesek az órák. De komolyan veszik nagyon, három hiányzás után meghúznak, szóval nincs lébecolás. Én végül azért hagytam ott, mert rájöttem, hogy nem vagyok nagy médiaember, de tényleg tetszett, meg volt olyan óra, amit pincehelységben tartottak, az tök hangulatos volt. :)
A kommunikációról azt mondják, kitörölheted vele, de külföldön sokan dolgoznak a médiában, és k*rva jól is keresnek. Csak itthon nem értékelik a diplomásokat, és csak itthon megy ez a ,,büfészakozós" f*szság. A törit én unnám, ha törire akarnék menni, eltét jelölnék, ott lehet régészetre szakosodni. Idegenforgalmi szakakármicsoda is biztos el tud helyezkedni (külföldön mindig), mert idegenforgalom mindig megy. Szóval én csak ajánlani tudom a Károlit, sok sz*rt olvastam róla, lejárató cikkeket, de én kellemesen csalódtam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!