Akiket nem vettek fel a felsőoktatásba, hogyan tovább? Mire jelentkeztek? Mentek vmilyen okj-t tanulni? Hova, mire jelentkeztek?
Gőzöm sincs mit lenen jó tanulni. Én inkább humánosabb beállítottságú vagyok, de lehet, hogy pl. egy banki szakügyintézős képzés sem lenne annyira bonyolult, mert azt mondják, hogy azért elvégezhetőek.
Szeretnék ötletet meríteni, hátha valami megtetszene.
20l
Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni, akkor próbáld meg a csecsemő-és gyermek nevelő-gondozót. Elég sok helyen el lehet vele helyezkedni:
-bölcsőde
-csecsemő és gyermekotthon
-családok átmeneti otthona
-gyermekjóléti szolgálat
-sérült gyermekeket ellátó intézmények
-gyermekfelügyelő
-családi napköziben gondozónő
A lényeg, hogy olyan suliba menj, ami érdekel. Mert nem az iskola a fontos, hanem hogy tudj is. A tudást pedig csak úgy lehet megszerezni, ha szereted is, amit csinálsz.
Egyébként, nekem több diplomám is van, de ha most kezdeném, egy jó okj-s tanfolyammal kezdeném, aztán kimennék 2 évre angol nyelvterületre, 2 évre német nyelvterületre dolgozni(mindegy mit), hazajönnék, és elmennék az It Servicies-hez, és havi 150-200 nettóm lenne kezdésnek. Főleg,ha humán területen vagy jó, mindenképp erre indulnék. Bárcsak az én időmben is lettek volna ilyen lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!