Melyik OKJ képzést válasszam? ( Kattints ide! )
Sziasztok, pályaválasztás előtt álok, és nehéz döntenem, mi is legyek, segítenétek benne?
18 éves fiú vagyok, ha lehet szellemi munkát ( talán minimális fizikai ) szeretnék végezni, ha lehet önkormányzat, okmányiroda, bíróság, földhivatal, ÁNTSZ, APEH, oktatási intézmény, kórház- rendelőintézetben szeretnék dolgozni.
Szeretem az adminisztrációs munkát ( gépelés stb. ) de szeretek kísérletezni ( kedvenc tantárgyaim: kémia, biológia.
A LEGFŐBB célom, nem az hogy sokat keressek, hanem , olyan szakmát válasszak, amivel eltudok!!!! helyezkedni.
Az alábbi képzések tetszenek:
- iskolatitkár
- ügyintéző titkár
- gyógyszertári szakasszisztens
- CT,MRI szakasszisztens
Ha tudsz még ezen kívül olyan OKJ képzést ami az alábbi szakmacsoportokhoz tartozik, és azzal jól lehet elhelyezkedni és jól fizet, azokat is szívesen várom!
- vegyipar
- közgazdaság
- ügyvitel
- egészségügy
- közigazgatás
Abban segítsetek, hogy (akár saját tapasztalat )ezekkel hol lehet elhelyezkedni (pl.: kórház, önkormányzat stb. ) mennyi a bruttó fizetés, és mi a feladatuk stb.
..... és ......
Ha a helyembe lennél te melyiket választanád?
Válaszaitokat előre is köszi szépen!
Szia!
Szerintem az ügyintéző titkár jó lenne neked!:)
Egy csomó helyre "feljogosít" és mivel van hozzá tehetséged,nem is lesz nehéz elvégezni:)
Én is ezt választottam,remélem elindul a képzés,most Szeptembertől:) Ha esetleg jelentkeztél már suliba akkor hova? :) Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!