Miskolci egyetem: Olaj- és gázmérnök VAGY BME Energetikai mérnök?
Szia :)
Én az olaj és gázmérnököt ajánlom, bár ez elsősorban a külföldi munkavállalásra épít, úgy értem, ha elvégzed, akkor nagyobbb eséllyel tudsz elhelyezkedni külföldön :) ... hogy őszintén megmondjam, az energetikai mérnökről nem tudok semmit sem :(
de azért remélem segítettem.. de az egytemek honalpján ezeknek bővebben utána tudsz járni :)
Előre is sok sikert :)
Remélem segítettem :)
Mivel ezt a kérdést július végén tetted fel, még biztos nem felvételiztél sehová...
A két (vagy három) mérnökség azért elég messze áll egymástól (mondjuk mint körte az almától). Energetikust akár a Miskolci Egyetemen is képeznek, de az olaj- és gázmérnöki képzés csak ott van az országban. (nem tévesztendő össze a gázmérnök az épületgépésszel,mert néhány esetben hasonló terveket is készíthet) :)Sok sikert a döntéshez! (és különben is, menj el a nyílt napokra, hátha segít a választásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!