Hogy szedjem rá anyumat, hogy iskolát váltsak?
Szia!
Próbáld meg valahogy rábeszélni mert azért tényleg jó lenne az a + pénz és neked sem kéne olyan korán kelni hogy beérj az iskolába:) Szerintem csak meg lehet győzni:) Amúgy jó tanuló vagy? Igérd meg hogy mégjobban igyekezni fogsz stb és így neked is egyszerűbb,könnyebb lenne!!:) Remélem tudtam segíten:)
"tanár amelyik utál megbuktatott"
ez nagyon sablon szöveg:D lehet h utál (azért mert nem tanulsz). és sztem kettest minden dogánál összeszedni nem olyan nagyon nehéz.
kérdést illetően nem tudok választ adni, próbáld meg győzködni, de végül úgyis ő dönt.
Szia!
Én általánosban váltottam sulit 6. után, mert én is közelebbi suliba akartam járni. Az én szüleim se örültek neki, mert egy elég színvonalas iskolába jártam, de végül sikerült rávennem őket a váltásra, mert a régi sulimban nem is éreztem jól magam. És míg a régi sulimban olyan 3-mas tanuló voltam, addig az újban majdnem hogy kitűnő (csak 1-2 4-esem volt), úgyhogy végül is mi nem bántuk meg, hogy iskolát váltottam. Viszont azt nem tudom, hogy ha megbuktál egy tárgyból, akkor tudsz-e pótvizsgázni a másik iskolában. Szerintem ha iskolát váltasz akkor automatikusan évet kell ismételned, úgyhogy ezt még gondold át, hogy megéri-e neked.
15:22-es 22ember bukott az osztályomból biológiábol. Tényleg nem akar magának programot :DDD idegbeteg nyomorék tanár. Az oszink van kiakadva már csak h 22 ember. Iratott dogát aki megirja 2esre átmehetk szinte mindenki megirta azt mondta nem elég :D akkor ki is a hibás?
igen lehet pótvizsgázni más suliba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!