Ha 256 pont a minimum és én nekem 256 pontom van akkor bekerültem?
Figyelt kérdés
Mert pl. lehet, hogy rajtam kívül még több száz embernek van meg a minimum pont és akkor mi alapján döntik el, hogy ki jutott be az adott szakra.
Vagy ha megvan a minimum akkor mindenképp benn vagyok?
2012. júl. 25. 11:30
1/6 anonim válasza:
Ha elérted a ponthatárt, akkor bejutottál. Évek óta visszatérő kérdés ez, de úgy tűnik, még mindig nem sikerült fényt gyújtani a teljes sötétségben.
A ponthatár a legalacsonyabb ponttal bejutó ember pontszáma. Vagyis akinek ennyi pontja van, az bejutott, örülhet neki.
2/6 anonim válasza:
gratulálok benn vagy!
de nem küldtek sms-t?
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod értelmezni a "minimum 256 pont" kifejezést, akkor semmi keresnivalód a felsőoktatásban.
5/6 anonim válasza:
pont ezért növelték meg az elérhető max pont 4-5 éve, hogy ne legyen egy csomó jelentkező egyforma ponttal. szóval ezen nem kell aggódnod.
6/6 anonim válasza:
ha 256 pontod van, bent vagy, nincs ha meg de! a pontok többek között attól is függnek, hányan, milyen pontokkal jelentkeztek, és a jelentkezés UTÁN generálódnak, tehát úgy húzzák meg, hogy annyi embert vesznek fel, amennyi belefér a keretbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!