Fritz Roland kérdése:
Az érettségi eredményeket nekem kellett volna elküldenie vagy az iskolámnak?
Figyelt kérdés
Az érettségi eredményeket nekem kellett volna elküldenie vagy az iskolámnak? Én nem küldtem el és lehet hogy nekem kellett volna ezt utólag még lehet pótolni vagy már nincs esély rá?2012. júl. 25. 01:36
1/8 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed? Az egyetem már nem olyan,h mindent megcsinál helyetted tanárnéni,tanárbácsi vagy az iskola.Neked kell csatolni mindent ami a felvételihez szükséges. És még azt se tudod,h meddig volt dokumentum pótlás határideje? Komolyan mondom,kiborító amit itt egyes emberek művelnek.....
2/8 anonim válasza:
menj már a p****ba a kamu kérdéseiddel!
5/8 A kérdező kommentje:
Jó akkor ezek szerint elbasztam, de valaki tudna segíteni hogy ilyenkor még mit lehet tenni a pótfelvételi hogyan működik stb
2012. júl. 25. 11:15
6/8 anonim válasza:
:) semmit..:) vársz februárig :) :)
7/8 anonim válasza:
volt már egy olyan kérdésed tegnap este, ahol azt írtad felvettek valahova. hagyd abba a kamuzást.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen mert kalkulátorral kiszámoltam hogy felvettek, de én azt hittem az iskolám intézi az érettségi eredmények eljuttatását az oktatási hivatalnak,de mint kiderült nekem kellett volna.
2012. júl. 25. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!