Jövőre főiskolára csak akkor lehet bekerülni, ha van egy emelet szintű érettségim? Vagy megvan határozva szakonként? Ezen az oldalon (lent) nincs feltüntetve az ápolónő, védőnő. Akkor ahhoz kell, vagy nem?
2012. júl. 24. 23:33
1/3 anonim válasza:
Teljesen biztos info még nincs mert képesek lesznek még változtatni rajta a jelentkezésig. Én amennyire tudom kell egy emelt érettségi bárhová is mész, de lehetőleg az valami szakhoz köthető legyen.
2/3 anonim válasza:
Ami nincs a felsorolásban ahhoz nem kell,de bármikor újíthatnak.Meg persze egyébként sem árt az emelt érettségi.
Amúgy ápolóhoz nem feltétlen kell egyetemre menni,az okj-s 3éves szóval nincs sok különbség,itthon a fizetések közt kb semmi különbség,külföldi munkaadónak meg nem kell diploma.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat!
Bármikor újíthatnak? Hát ez nagyszerű...:S
Mivel már megvan az érettségim egy év alatt szeretnék felkészülni pluszban egy biozs,vagy info érettségire és nincs kedvem az emelthez,mert még nyelvvizsgázok is...és persze,ha nem muszáj emelet nem csinálom...
Csak akkor döntsék már el...
A védőnőt is megszeretném próbálni,nem csak az ápolóit és hát mégiscsak jobban keres egy diplomás...
2012. júl. 25. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!