Ha 3 ponttal vagyok a a ponthatár felett, és nagyon kevés (5) embert vesznek fel államira, akkor most mi van? Lehet, hogy mégse jutok be, mert lesz, akinek több pontja van nálam? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 20:31
1/14 anonim válasza:
"Ha 3 ponttal vagyok a a ponthatár felett"
Ez már a végeredmény. Felvettek és kész.
2/14 anonim válasza:
Ha ponthatár fölött vagy, akkor felvettek, nincs külön létszámkorlát. Gratulálok.
3/14 A kérdező kommentje:
Neeeee, úristeeen!! Köszönöm, kedves válaszolók! :D
2012. júl. 24. 20:35
5/14 anonim válasza:
akkor figyelj: határ a legalacsonyabb ember felvett pontszáma
6/14 anonim válasza:
És ilyenkor 5-en ülnek az előadóteremben?
7/14 anonim válasza:
Grat neked! És velem mi lesz? 400 a ponthatár, és 400am van. :D Benne vagyok? :D (kaposvári egyetem, elektronikus ábrázolás)
8/14 anonim válasza:
utolsó, nem feltétlenül, tavaly egy ismerősömet így nem vették fel, bár nem tudom mi alapján döntenek.. de ha nem sikerült, akkor fellebbezhetsz sok eséllyel!
9/14 anonim válasza:
igen b*szki, felvettek költségtérítéses vallásfilozófus-szabadbölcsész szakra a bivalyb*sznádi fősulira, örülj, a csúszásokat is beleszámítva 6-7 év bulizás következik, utána kapsz egy igazolást a TO-ról, hogy oda jártál (mert még eszperantóból sem lesz nyelvvizsgád...), oszt mehetsz közmunkára havi 47 kiló pénzért!
hejehuja ihaj csuhaj felvettek anyuu!
ámán lesz jóó
10/14 anonim válasza:
cheeky_bugger: savanyú a szőlő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!