Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet ezen javítani, vagy...

Lehet ezen javítani, vagy érzék kell hozzá?

Figyelt kérdés

Állatorvos szeretnék lenni, amióta csak az eszemet tudom, itthon gyógyítgatom az állatok kisebb sebeit (harapások) és nagyon érdekel ez a dolog. Most leszek 10-es (illetve elsős, mert nulladikos voltam tavaly), és hát az előző sulimban nem ment valami jól a kémia (3-as voltam) 7.-8.-ban, de azért is, mert utáltam a tanárt, és akkoriban nem is nagyon a tanulásra koncentráltam, de viszont az állatorvosihoz meg a kémia nagyon kell, meg a biosz. Hogyan tudnám valahogy fejleszteni ezt (pl. tanuljak itthon nyáron kémiát/bioszt, vagy olvasgassak, vagy oldjak meg képleteket?). Esetleg járjak tanárhoz?

Nem tudom, hogy van-e egyáltalán érzékem hozzá, a tesóm vegyészmérnöknek tanul, szóval lehet, hogy nekem is van érzékem hozzá. Hogy tudnám ezt előhozni magamból, ha egyáltalán van?

Bocsi a terjengős kérdésért :/

2012. júl. 23. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
tesód biztos segít ha valamit nem értesz,de ha külön órákra jársz a suliban ahoz a tanárhoz aki amúgy is tanít (persze ha ad rá lehetőséget,de érettségi előtt biztos hogy lesz)azzal semmit nem veszítsz,csak nyersz.én azt tapasztaltam hogy az ilyen órákon sokkal jobban meg lehet érteni az anyagot mint amikor 29 embernek magyarázta. :)
2012. júl. 23. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Még nem késő ráhajtanod. Először rendezd össze azt, amit már eddig meg kellett volna tanulnod, mérd fel, hogy egyedül tudod-e pótolni azt, amit eddig ellazsáltál. ennek alapján dönts a módszerről. Lehet, hogy a tesód segítése is elég lesz. Tűzd ki a célt és tegyél meg mindent a megvalósítás érdekében.
2012. júl. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!