Lehet ezen javítani, vagy érzék kell hozzá?
Állatorvos szeretnék lenni, amióta csak az eszemet tudom, itthon gyógyítgatom az állatok kisebb sebeit (harapások) és nagyon érdekel ez a dolog. Most leszek 10-es (illetve elsős, mert nulladikos voltam tavaly), és hát az előző sulimban nem ment valami jól a kémia (3-as voltam) 7.-8.-ban, de azért is, mert utáltam a tanárt, és akkoriban nem is nagyon a tanulásra koncentráltam, de viszont az állatorvosihoz meg a kémia nagyon kell, meg a biosz. Hogyan tudnám valahogy fejleszteni ezt (pl. tanuljak itthon nyáron kémiát/bioszt, vagy olvasgassak, vagy oldjak meg képleteket?). Esetleg járjak tanárhoz?
Nem tudom, hogy van-e egyáltalán érzékem hozzá, a tesóm vegyészmérnöknek tanul, szóval lehet, hogy nekem is van érzékem hozzá. Hogy tudnám ezt előhozni magamból, ha egyáltalán van?
Bocsi a terjengős kérdésért :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!