Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri elvégezni egy okj-s...

Megéri elvégezni egy okj-s tanfolyamot vagy inkább tanuljak valamilyen nyelvet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőt csináld, de én javaslom hogy elsősorban OKJ-t ha nincs szakmád. OKJ val itt eltudnál helyezkedni valahol mert szakmával könnyebb még gyárakban is aztán közbe meg tanulhatsz nyelvet is és ha megvagy vele akkor jöhet külföldi munka is.
2012. júl. 23. 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Én úgy terveztem,hogy főiskola és mellette vagy okj vagy nyelvtanulás. Egyébként nincs szakmám, csak egy érettségim van.
2012. júl. 23. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A Főiskola mellett fejleszd felsőfokra az angol tudásodat. Ha megvan, jöhet a norvég, svéd, vagy holland nyelv, ezek nagyon keresettek mostanában. A Soter nyelviskolában vannak ilyen tanfolyamok.
2012. júl. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!