Ahhoz, hogy logopédus legyek, miből kell jónak lennem?
Figyelt kérdés
Miből kell érettségiznem? Főiskola kell hozzá? Ha igen, akkor mennyire nehéz bejutni?
köszönöm, 15/L
ezenkívül: bőrgyógyásznál ugyanezek a kérdések!
2012. júl. 20. 12:58
1/3 anonim válasza:
Főként magyar nyelvből, de a pszichológia, pedagógia is a fő tárgyak között szerepel természetesen.
A bőrgyógyász az általános orvos és utána szakosodik bőrgyógyásznak. Kémia, Fizikokémia, Anatómia, Biológia, stb. a fő tárgyak, de hát orvosnál minden tárgy számít.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szeretem a nyelvtant, mindig 5-ös is voltam. Főként a logopédusra voltam kíváncsi.
2012. júl. 20. 13:24
3/3 anonim válasza:
Logopédiára nehéz bejutni. Nagyon szépen kell beszélni és jó helyesírás kell hozzá. Mindkét szak elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!