Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hány százalék, hogy jövőre...

Hány százalék, hogy jövőre bevezetik azt, hogy főiskolákra csak emelt szintű érettségivel vesznek fel?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 23:38
 1/7 anonim válasza:
6%
Mostani évben 1 emelt kellett, jövőre 2 emelt szükséges.
2012. júl. 17. 23:46
 2/7 reptoid ***** válasza:
88%
Ezt már jó előre meghatározták, hogy melyik szakokra kell emelt szintű érettségi. Sőt, elárulok egy nagy titkot, évek óta vannak ilyen szakok. Az összes szakot érintően még nincs ilyen szabályozás.
2012. júl. 17. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Idén volt az utolsó, hogy be lehetett kerülni emelt nélkül, amint látom. Jövőre a legtöbb szakra már kötelező lesz az emelt, meg lehet nézni, fönt van a felvi.hu-n is.
2012. júl. 17. 23:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom,hogy voltak eddig is olyan szakok,amelyekhez kellett emelt,de én olyanra szerettem volna jelentkezni,amire idén még nem kellett.......és ezért érdekelt,hogy jövőre már minden iskolához kell-e.

A felvi.hu-n nem igazán tudok eligazodni. :D

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. júl. 18. 00:10
 5/7 reptoid ***** válasza:
Pedig csak bírod a keresőjébe, hogy 2013 :D Első találat: [link]
2012. júl. 18. 00:13
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm!

de én az egészségügyben az ápolónőire szeretnék jelentkezni és az itt nincs feltüntetve...akkor lehetséges,h nem kérnek oda még emeltet?

2012. júl. 18. 11:51
 7/7 reptoid ***** válasza:
Több, mint valószínű.
2012. júl. 18. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!