A felvin megjelentek a pontjaim a szakokra és mindegyikre nullát írt. Miért? :S
A PTE-ETK-ra jelentkeztem,ahol kettő érettségi tárgyat lehetett választani. biológia v. fizika v. informatika v. kémia v. magyar v. szakmai előkészítő tárgy(ami lehetett egészségügyi alapismeretek,illetve közgazdasági alapismeretek)
Én mentem biológiából és közgazdasági alapismeretek(elméletiből) idén újra. Ami 70 és 80% lett,de a felvi a magyart és a biológiát számolta a számításnál(a magyarom meg csak 44% lett). A felvis pontszámító szerint pedig 300 feletti pontnak kellene lenni a közgazd. alapism.-el és + hátrányos helyzettel. Akkor most ők nézték el? Írtam nekik felülvizsgálási kérelmet. Elképzelhető,hogy elutasítják?:S Most ezen parázom.
védőnői és szülésznőit
De ezek a tárgyak vannak feltüntetve,így nem értem,de idegesít
a szülésznőit érthető, hogy elutasították, hiszen:
A jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei:
- ápolás és betegellátás-szülésznő szakirány alapképzési szakot kizárólag a nőgyógyászati szakterületen igazolt munkaviszonnyal rendelkezők választhatják.
Már ha nincs ilyened.
Viszont a védőnőihez nem írnak semmit.
Köszönöm!:)
Remélem,hogy így van,mert tárgynak írja a közgazdasági alapismereteket. Fellebbeztem,aztán majd kiderül,de nagyon ideges leszek,ha elutasítják :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!