Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A felvin megjelentek a pontjai...

A felvin megjelentek a pontjaim a szakokra és mindegyikre nullát írt. Miért? :S

Figyelt kérdés

A PTE-ETK-ra jelentkeztem,ahol kettő érettségi tárgyat lehetett választani. biológia v. fizika v. informatika v. kémia v. magyar v. szakmai előkészítő tárgy(ami lehetett egészségügyi alapismeretek,illetve közgazdasági alapismeretek)

Én mentem biológiából és közgazdasági alapismeretek(elméletiből) idén újra. Ami 70 és 80% lett,de a felvi a magyart és a biológiát számolta a számításnál(a magyarom meg csak 44% lett). A felvis pontszámító szerint pedig 300 feletti pontnak kellene lenni a közgazd. alapism.-el és + hátrányos helyzettel. Akkor most ők nézték el? Írtam nekik felülvizsgálási kérelmet. Elképzelhető,hogy elutasítják?:S Most ezen parázom.

2012. júl. 17. 18:55
1 2
 1/11 reptoid ***** válasza:
Milyen szakokat jelöltél meg?
2012. júl. 17. 19:17
 2/11 A kérdező kommentje:

védőnői és szülésznőit

De ezek a tárgyak vannak feltüntetve,így nem értem,de idegesít

2012. júl. 17. 19:36
 3/11 reptoid ***** válasza:

a szülésznőit érthető, hogy elutasították, hiszen:

A jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei:

- ápolás és betegellátás-szülésznő szakirány alapképzési szakot kizárólag a nőgyógyászati szakterületen igazolt munkaviszonnyal rendelkezők választhatják.

Már ha nincs ilyened.

Viszont a védőnőihez nem írnak semmit.

2012. júl. 17. 19:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor oda el kellene fogadni nem?
2012. júl. 17. 19:40
 5/11 reptoid ***** válasza:
Valószínűleg igen, lehet csak a felvisek néztek el valamit,mert oda tényleg nem kell más, még alkalmassági sem.
2012. júl. 17. 19:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Remélem,hogy így van,mert tárgynak írja a közgazdasági alapismereteket. Fellebbeztem,aztán majd kiderül,de nagyon ideges leszek,ha elutasítják :(

2012. júl. 17. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
eddig akikkel beszéltem (beleérte jómagamat is) senkinek se számolták el az egt-t...
2012. júl. 17. 23:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát ez irtó jó...Benne van a könyvben és a felvin is feketén-fehéren,hogy választható érettségi tárgy.Jól kiszúrnak velünk...
2012. júl. 18. 07:00
 9/11 anonim válasza:
a tanulmányi pontoknak vagy az érettségi eredményeknek el kell érni a 240 pontot ! ( plusz pontok NÉLKÜL !!! kivéve az emelt szintű érettségi plusz pontjai )
2012. júl. 18. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: jó, hogy ezt minden hasonló kérdésnél leírod, de a pontokat akkor is ki kellene írni a felvin, ha nem érte el a minimális ponthatárt!!!
2012. júl. 18. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!