Pénzügy és számvitel szakról pontos információ?
Figyelt kérdés
A lényeg: 3. szemeszter után szakirányt kell választani. Ha a számvitelt választom,akkor a diplomám megszerezése után mérlegképes könyvelőivel is fogok rendelkezni? (msc nélkül értem)2012. júl. 16. 13:09
1/10 anonim válasza:
nem, de egy vizsgát kell csak letenned hogy megkapd a mérlegképest is
2/10 anonim válasza:
Előző, eeee wrong. Számvitelen megkapod! Pénzügyön kell csak a vizsga.
3/10 anonim válasza:
bocsi, de a számvitel alapképzésen sem kapod meg a mérlegképest sajnos
5/10 anonim válasza:
Ok, lehet nem de nekem ismerosom vegzett corvinuson bsct ket eve es megkapta. Plusz a most vegzo csop. Tarsaim is.:)
6/10 anonim válasza:
mi PTE-n nem kapjuk meg, de plusz egy vizsga az egész, amit mindenki bevállal
7/10 anonim válasza:
De, ha pénzügyre mész, akkor is csak egy vizsga nem?
8/10 A kérdező kommentje:
Ez az egy vizsga majd az utolsó szemeszter vizsgaidőszakában lesz?
2012. aug. 1. 10:27
9/10 anonim válasza:
nálunk egyetemen kivül volt megoldva a plusz vizsga, jó pénzért
10/10 anonim válasza:
Van ahol megkapod, van ahol nem. A Corvinuson és a Pannon Egyetemen biztos, hogy megkapod automatikusan a mérlegképes papírt, bsc elvégzése után, számvitel szakiránnyal. Illetve talán pénzügy szakiránnyal is, ha a fentebb említett oklevél kritériumtárgyait pluszban megcsinálod még.
Nem vagyok benne biztos, de a BGF is ad ilyen papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!