Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy járhatnék ingyenes OKJ...

Hogy járhatnék ingyenes OKJ képzésre?

Figyelt kérdés

Jelenleg nappali tagozatos egyetemi hallgató vagyok, gépésznek tanulok. Minden vágyam hogy megtanuljak emellett hegeszteni is, ami egyrészt hobbi lenne másrészről azért a szakmámhoz is kapcsolódna. OKJ-s szakmám még nincs, 20 éves vagyok, így elvileg egy szakmát tanulhatnék ingyen. Kérdésem az lenne, hogy esti képzésben is vannak-e ingyenes tanfolyamok?

Előre is köszönöm!

2012. júl. 15. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Keresel egy tanfolyamot és jelentkezel. viszed az érettségibizid és beiratkozol ,majd megpórálod összeegyeztetni a két nappalit.
2012. júl. 15. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így tolom, csak okj-sat estin. Nekem az is ingyenes, de ez sulifüggő.
2012. júl. 18. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, és mondták hogy ezek a félévek lejönnek az államilag támogatott féléveimből.
2012. júl. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!