Van valami módja annak, hogy ha leteszem a rendőri vizsgát egy rendészeti szakközépiskolában, lakóhelyem szerinti megyébe helyezzenek el, ne pedig az ország másik végére (2-3 évre)?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le tapasztalaitokat!2009. júl. 12. 20:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt kérheted te magad is.Akiket én ismerek,azok mind Miskolcon vizsiztek és a körzetben maradtak.Vagy Miskolco vagy Ózd,ki honnan jött:)
Amúgy rá kell kérdezni ott,jobb úgy:D
2/4 anonim válasza:
A mostani rendszer az, miskolcon ez van, a többi rendészeti suliba nem tudom, hogy csinálják ezt, hogy a tanulmányi átlag alapján osztanak be az üres helyekre, tehát tegyük fel, te borsodi vagy, és elég jó az átlagod, mondjuk benne vagy az első tízbe, és mondjuk borsodba van 25 szabad hely, akkor választhatod, hogy borsodba kerülj. De ha rossz az átlagod, akkor sajnos menni kell pestre. Ott fél év után kérvényezheted, hogy máshova helyezzenek, ezt fél évi visszatartják neked, aztán lehetséges az áthelyezésed. De puszira senkit sem fognak oda helyezni ahova szeretne. Ez van a szerződésbe is, hogy vállalod, hogy a suli elvégzése után, az ország bármely részére kihelyezhetnek.
3/4 anonim válasza:
oda kerülsz ahol üres hely vn.Ami általában pesten van.a gyakorlatod lehet közel töltöd de ha közel akarsz kerülni akkor szerezz a rendőrségen ismerőst.....tapasztalat!!!!!!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2009. aug. 1. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!