Irodai asszisztens tanfolyamot elvégzett már valaki?
Felesleges. Azt csinálod, amit mondanak, és úgy, ahogy mutatják. El nem tudom képzelni, mi a fenét lehet tanítani egy ilyen tanfolyamon. Kávéfőzést? :)
Persze nyilván lehet beszélni a semmiről, hogy kell iktatni (mindenhol másképp csinálják), meg levelet postára vinni, meg rögzíteni a főnök programját, de ha nem vagy tök hülye, akkor ezt egyszer elmondják a munkahelyen, felírod, és menni fog.
Szia!
Ezt az oldalt találtam, ahol nagyjából leírják, hogy mit is tanulnál egy ilyen tanfolyamon:
Én hasonló tanfolyamot végeztem, annak a neve gépíró-szövegszerkesztő. De mi is tanultunk ilyen tantárgyakat, mint itt lehet. Ezzel szerintem te nem tudod ellátni a vállalkozásotokban a papírmunkát. Ez a tanfolyam arra jó, hogy tényleg egy irodában adminisztrátor legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!