Munkaügyi által támogatott tanfolyamokra kérelem?
Tisztelt Cím! Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy részemre a Munkaügyi Központ által indított, 2012. szept. 08-án kezdődő német nyelvtanfolyamot támogatni szíveskedjenek.
Indokaim a következők: A nyelvtanfolyam elvégzése után könnyebben találnék magamnak munkát, könnyebben el tudnék helyezkedni.
Tisztelettel: XY.
Én nyertem egyet 2 és fél éve, de nem kellett sokat tennem, csak bementem jelentkezni és szóltak hogy lesz megbeszélés.
Na most ezen a megbeszélésen 80-an voltunk és csak egy 12fős csoport indult. 68 embert velem együtt hazaküldtek.
Szerencsém volt mert kiderült lesz még egy ugyanilyen tanfolyamra pénz, ezért 1 hónappal később kellett még 12 és abba belefértem.(óriási szerencsével)
Szerettem mert jó volt, ott náluk középfokúztam le.
Nem akarlak elkeseríteni, mert attól is függ hogy melyik kirendeltségbe vagy regisztrálva, de lehet hogy simán lesz vagy tízszeres túljelentkezés is, ahová igencsak nehéz bekerülni.
Versenyezni kell a többi munkanélkülivel, hogy te kerülj be. :/
Ha van ott ismerősöd akkor mozgósítsad.
Illetve a másik rossz hír hogy közép nyelvvizsgával egy mikromilliméternyit sem könnyebb elhelyezkedni.
(Én már felsőfokra fejlesztettem azóta magam és én sem tudok vele semmit!)
Max. talán nőknek, de nekik sem könnyen.
Esetleg 1-2 jó tanács:
ha felvételi beszélgetésen szóba kerül a nyelvtudás, mindenképpen azt mondjad, hogy nem beszélsz egy szót sem az adott nyelven (még akkor is ha sokat tudsz), mert nem szívesen foglalkoznak meg jelentik be azt az embert aki már tud valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!