Vendéglátó szakmenedzser, Kereskedelmi szm ill. Reklámszervező szm fsz képzést jelölt valaki BGF-en?
Mi volt kedves utolsó, amit első helyre jelöltél be? (:
Egyébként... nem szeretnék senkit sem elkeseríteni, de mindenhol azt lehet olvasni, hogy ezek a szakmenedzseres OKJ.-kal nem igazán lehet sokra venni...:-/
Először én is idegenforgalmi szakmenedzsernek szerettem volna menni, de már akkor tömeggyártás volt belőle(2010.-ben), és szinte a környezetemben akik elvégezték senki sem tudott a szakmában elhelyezkedni (van köztük vendéglátó szakmenedzser is, ő is max. pultos ha lesz ebben a régióban). Majd menni szerettem volna, mint Te kedves kérdező kereskedelmi szakmenedzsernek. Megkérdeztem egy pár BGF-es FSZ-est neten keresztül, hogy megéri-e? Azt mondták, hogy csak a szivatás megy orrba-szájba, az anyagot úgy követelik, mint az alapszakosoktól, lenézik őket, hogy ők csak egy OKJ.-ért vannak ott, és nem érnek vele semmit sem.
Ennek a reklámszervező szakmenedzsernek meg csak a neve ilyen szép hangzatos, de ez sem piacképes sajnos, mert a reklámügynökségeknek a rendszere, már olyan szinten ki van építve, hogy elég kicsi az esélye az üresedésnek, meg amúgy is rengeteg közgazdász rohangál az utcán, akik kereskedelem-marketing alapszakot végeztek és szinte munka a fasorban sincsen. :-/
Gondoljátok meg, én azt tanácsolom inkább, ezekre a kétévesekre 4 aktív félévet elhasználni "felesleges". Ha meg annyira ezt szeretnétek tanulni nézzetek körül a szakközépiskolák érettségire épülő képzései között, még hirdethetnek FSZ.-t ebben az évben, és még 4 államilag támogatott félévetek is megmarad. :)
Előző vagyok. Látjátok, hogy csak ilyen vélemény van róluk csak, mint FSZ.
Olvassatok kicsit utána a dolgoknak (itt is) inkább szerintem. ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!