Most leszek nyolcadikos. Kinek milyen tapasztalata van az alternatív-, szakközép-, illetve gimivel kapcsolatban? Sajnos még konkrét elképzelésem nincs. Örülnék, ha esetleg diák tapasztalatot is írnátok.
Kedves előttem szóló!A szakmunkásra járók nem bunkók és tanárkikészítők!Honnan veszed ezt?Tapasztalat?Én Kereskedelmibe SZAKISKOLÁBAN végeztem eladót!Kitűnővel,dícséretekkel!Ált.iskolába is jól tanultam,most érettségiért megyek,utána pedig egyetemre v főiskolára!Nagyon megköszönném ha előbb magadbanéznél mielőtt válaszolsz.Én nem dönthetek helyetted,de én gimibe mennék(persze ha tarod az iramot).Mivel ott jól feltudnak készíteni az érettségire,mert a szakközepekbe szakórák is vannak,és arra is készítenek fel.
18/L
Még a végén művelt leszel, ha azt a sok baromságot megtanulod...
Oké, hogy nem lesz mindenki fizikus, meg kémikus, de amiket tanítanak a gimiben, annak mind van valamilyen haszna, legfeljebb az, hogy nem nézel bután, ha egy társaságban elkezdenek beszélni valamiről, amit lehet, hogy tanítottak 10 évvel ezelőtt neked, vagy éppen csak két hete, de te már nem emlékszel, mert fogod tudni, és nem leszel kiszorított. Nem írtad pontosan, hogy mi az a sok baromság, amit meg akarnak vele taníttatni majd, de érdekelne. Egyébként meg nekem nagyon sokat kellett tanulnom eddig, most még többet kell majd, de attól még ott van a hétvége, vagy a nagyobb szünetek, szerintem nincs értelme úgy nekiállni a sulikeresésnek, hogy "jaj, de én nem akarok sokat tanulni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!