Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen kamu szakot ajánlotok?

Milyen kamu szakot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Valami nappalis okjt kellene hogy tegyek (így lenne melóm továbbra is, persze fizetem az okjt) de nem tudom hogy melyik lenne a legegyszerűbb. masszőrre gondoltam, abban van 2éves :D ti mit tennétek, ha full mindegy lenne, csak valahova járjon az ember?:D
2012. jún. 25. 20:39
 1/9 reptoid ***** válasza:
Mixer? :D Én tuti arra mennék.
2012. jún. 25. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Azért az okj képzések, sem olyan egyszerűek. Nekem fsz-es képzésről van tapasztalatom például kell szakdolgozatot írni, 300 órás nyári gyakorlatot kell teljesíteni amiből 10 oldalas beszámolót kell írni. Minden félévben ugyan úgy vannak vizsgák mint alapképzésen.
2012. jún. 25. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
A masszőrnél sok a gyakorlat, szóval az ilyen fizikai okjs képzéseknél elég sok a gyakorlat, amit nem lehet kihagyni, talán egy elméleti könnyebb és jobb lenne, ha csinálhatnád levelezőn, mondjuk ilyen intézményi kommunikátor stb.
2012. jún. 25. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ajánlom az Athéné bármelyik szakját.
2012. jún. 25. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
hát a mixer nem rossz ötlet :D de az a baj h csak 3hónapos.. további ötletek? vmi 1-2 éves nappalis kéne :_D persze érettségi van, tehát bármi jöhet csak link legyen!:D
2012. jún. 25. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked link is kell? Magadtól nem tudsz rákeresni, ha már beírtam az iskola nevét? Akkor az intézményi kommunikátor szakot ajánlom bárhol.
2012. jún. 26. 08:12
 7/9 A kérdező kommentje:
linket úgy értettem, hogy kamu.. :D
2012. jún. 26. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

ABC eladói.

Könnyű elvégezni.

2012. jún. 30. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
A másik: a kertész szakok is könnyűek.
2012. jún. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!