Milyen kamu szakot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Valami nappalis okjt kellene hogy tegyek (így lenne melóm továbbra is, persze fizetem az okjt) de nem tudom hogy melyik lenne a legegyszerűbb. masszőrre gondoltam, abban van 2éves :D ti mit tennétek, ha full mindegy lenne, csak valahova járjon az ember?:D2012. jún. 25. 20:39
2/9 anonim válasza:
Azért az okj képzések, sem olyan egyszerűek. Nekem fsz-es képzésről van tapasztalatom például kell szakdolgozatot írni, 300 órás nyári gyakorlatot kell teljesíteni amiből 10 oldalas beszámolót kell írni. Minden félévben ugyan úgy vannak vizsgák mint alapképzésen.
3/9 anonim válasza:
A masszőrnél sok a gyakorlat, szóval az ilyen fizikai okjs képzéseknél elég sok a gyakorlat, amit nem lehet kihagyni, talán egy elméleti könnyebb és jobb lenne, ha csinálhatnád levelezőn, mondjuk ilyen intézményi kommunikátor stb.
4/9 anonim válasza:
Ajánlom az Athéné bármelyik szakját.
5/9 A kérdező kommentje:
hát a mixer nem rossz ötlet :D de az a baj h csak 3hónapos.. további ötletek? vmi 1-2 éves nappalis kéne :_D persze érettségi van, tehát bármi jöhet csak link legyen!:D
2012. jún. 25. 21:35
6/9 anonim válasza:
Ja, hogy neked link is kell? Magadtól nem tudsz rákeresni, ha már beírtam az iskola nevét? Akkor az intézményi kommunikátor szakot ajánlom bárhol.
7/9 A kérdező kommentje:
linket úgy értettem, hogy kamu.. :D
2012. jún. 26. 19:11
9/9 anonim válasza:
A másik: a kertész szakok is könnyűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!