Szóbelin egy tanuló hány percig van bent? Elkezdi 8-kor és mikor végez kb?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 17:34
1/5 anonim válasza:
13 óra körül, ha gyorsan megy, még akkor is dél után.
2/5 anonim válasza:
Dehogyis... nálunk úgy volt, hogy aki az első volt (tehát reggel nyolckor bement), az lefelelt nyelvből, az 15 perc volt, aztán felkészült törire, az 30 perc volt, lefelelt abból, az 10 perc, aztán felkészült magyarra, az is fél óra volt, lefelelt, az megint 10 perc. Tehát nyolckor bement, és 9.35-9.40 körül jött ki.
Én is délben mentem be és másfél óra után jöttem ki körülbelül.
3/5 anonim válasza:
én tegnap voltam, reggel 8-kor húztam az elsőt és negyed kettőkor jöttem ki (4 tárgyból feleltem)
tehát attól függ hányan mentek be egyszerre és ki mennyiből felel
4/5 anonim válasza:
és 8kor kezdtem és 11 kor jöttem ki kb. magyarból , töriből és nyelvből feleltem. 6-an voltunk bent egyszerre (mindenki ugyanezekből vizsgázott közben)
5/5 anonim válasza:
Én fél9kor mentem és háromnegyed12 kor jöttem ki. Mi 6an voltunk bent és a magyar töri nyelv + választott tárgy volt mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!