Mi kell ahhoz hogy főiskolán dietetikus lehessek?
Figyelt kérdés
nagyon érdekel ez a téma..sajnos már bele kezdtem egy szakmába de egy év mulva megpróbálnék oda bejutni, csak azt nemtudom hogy minden tantárgyat néznek amiböl érettségiztem vagy csak pl a biológiát vagy amit kérnek? hogyan számolják manapság a pontokat?2009. júl. 6. 15:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem dietetikus inkabb orvosi egyetemen lehetsz. Vagy ez van mar foiskolan is? Na mind1, az biztos, hogy ugyanazok a dolgok kellenek amik egy orvosira, szoval biologia biztos, egyebkent meg keresd ki az iskolat ahova jelentkezel es ott erdeklodj (esetleg ha van weblapjuk akkor azon).
2/2 anonim válasza:
Szia! Énis erre a szakra jelentkeztem. Két egyetemen van: Semmelweis ( Bp.), és a Pécsi Egyetem. Én bioszból és eü.alapismeretekből tettem érettségit,amivel bejutottam tavaly.
www.felvi.hu-n tudod megnézni a tárgyakat,amikből lehet választani.De sztem ezzel a két tárggyal ész a legtöbbre,mert ott is hasonlókat tanultok majd.
A pontokat ugyanúgy számolják,mint a többi szakon.Írj,ha még van kérdésed,szivesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!