Myácska^^ kérdése:
Szóval szeptembertől már 8-osnak mondhatom magamat, nem igazán tudom, de van pár elképzelésem hogy mi legyen. :s? /többi lent/ ^^
Figyelt kérdés
/Először bocsi mindenki,hogy ilyenkor írok ide,de nem tudok aludni,és ezen most nagyon gondolkoztam és muszáj feltennem ezt a kérdés ne haragudjon senki érte/ ^^ ! :s Szeretnék, egy rock vagy hasonló együttesben gitáros lenni (gitározom már egy ideje^^), de tudom a zenélésből nem lehet megélni, ezért szeretnék zenész is lenni, de mellette valami más is mondjuk szinkronizáló ilyesmi.14 éves lány vagyok viszonylag jól tanulok ti mit ajánlatok, mi legyek a zenélés mellett ötleteket ^^?
Ja még valami a szinkronizáláshoz milyen középiskolát ajánlanátok?(de az informatikai középiskolán is gondolkoztam,adnátok arra is pár ötletet,tippet? ^^
2012. jún. 21. 03:53
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és a zeneművészeti középiskoláknak mekkora az elvárása??
2012. jún. 21. 03:56
2/3 anonim válasza:
valaki javítson ki, ha tévedek, de a szinkronizáláshoz szerintem nem kell iskola, vagy max. színművészeti.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.és akkor milyen tanfolyamra menjek ha szinkronizálni szeretnék?
2012. jún. 22. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!