Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet könyvkötészetet...

Hol lehet könyvkötészetet tanulni levelezőn?

Figyelt kérdés
Akár tanfolyam is jó lenne. Felnőtt oktatásra gondoltam.
2009. júl. 6. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én szakmám könyvkötő! Miért pont ezt akarod tanulni?hisz ez halott szakma sajnos...
2009. júl. 6. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedvtelésből, művészi könyvkötést szeretném megtanulni.
2009. júl. 6. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.Nem tudok róla,hogy levelezőn vagy estin meg lehet tanulni,hisz a kézi kötészet elsajátításához gépek kellenek(gondolok itt a vágógépre,présgépre ami mindenképpen kell)Sajnos én ezt tanultam ki,és nem tudom hasznosítani a tudásomat...Már sok helyen nem is csinálják a kézi kötészetet(mert nem éri meg) a nyomdákban mert teljesen mindegy,hogy tanult könyvkötő vagy ,mert ott gépekkel kell dolgozni,és bárkit be lehet tanítani az egyszerű (úgy mond kézi kötészetre,mert összehordáson,és kézi hajtogatáson kívül nem kell mást csinálni) magát a könyvkötést gépekkel oldják meg(sokkal olcsóbb)...
2009. júl. 6. 15:42
 4/4 anonim válasza:
szia, ha még aktuális akkor: 1084 Bp., Tolnai Lajos u. 4-10., indul októberben, vagyis remélem, én is ezt az oktatást vadászom már egy ideje.
2009. szept. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!