Milyen szakot válasszak?
Figyelt kérdés
Egyetemre szeretnék menni. Szeretek sportolni, szeretem az informatikát (de nem szeretnék informatikus lenni, de foglalkoznék az informatikával is) És egész jó kézügyességem is van. Most gimiben tanulok, eddig minden évben kitűnő voltam. Annyit tudok, hogy inkább reál beállítottságú vagyok. Kérlek segítsetek nekem! Előre is köszönöm. ( jaj még annyit, hogy lány vagyok)2009. júl. 6. 10:07
2/4 A kérdező kommentje:
És ez mit takar? Ne haragudj, de vannak szakok, amikről nincs elég információm, hogy mit is jelentenek. Egyébként köszönöm a válaszodat!
2009. júl. 7. 12:23
3/4 anonim válasza:
Hát igazából én sem tudom, mit jelent, de szerintem valami olyasmi lehet, hogy ilyen nagy könyvtárakban, levéltárakban akik rendszerezik, keresik a könyveket. De nem vagyok benne biztos. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
oKÉ, AZÉRT KÖSZI...
2009. aug. 2. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!