Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugye ha hét évesen kezdtem a...

Ugye ha hét évesen kezdtem a sulit, sőt még nulladikra is jártam, akkor huszonhárom éves koromig mehetek nappali tagozaton ingyen szakmát tanulni, nem huszonkettő?

Figyelt kérdés
Eddig van egy gimis érettségim, de azzal ugye túl sokat nem lehet kezdeni, szeretnék tanulni valami szakmát.(Ami két, vagy három éves, és nappalin szeretném, hogy ingyen legyen, normálisan meg is tanuljam, és diákot is kapjak.) Nyáron töltöm a 21-et. Viszont családi okból idén nem valószínű, hogy el tudnék menni. Jövő nyáron ugye betöltöm a 22-t. De ha hét évesen mentem suliba, akkor ugye jövő ősszel még elkezdhetem?
2012. jún. 18. 16:31
 1/4 anonim válasza:
nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem :(
2012. jún. 18. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem se.
2012. jún. 18. 16:53
 3/4 reptoid ***** válasza:
Pedig igazad van. Ha 7 évesen kezdted a sulit, akkor legkésőbb abban az évben kezdheted el, amelyikben betöltöd a 23-at.
2012. jún. 18. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Deee, én olvastam valahol, hogy aki 7 évesen kezdte, az ingyen elkezdheti az OKJ-t abban az évben, amikor a 23-at tölti. Ez azért maradt meg, mert pechemre én 6 évesen kezdtem :(
2012. jún. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!