Dietetikus okj végzettséggel el lehet helyezkedni?
Nem akarok harmadik diplomát szerezni, ezért gondolkodom okj-s képzésben.
Van értelme ilyen okj-t végezni, lehet esetleg ezzel külföldön is dolgozni? Vagy ott is csak a diploma?
Kiegészítésként gondolom, semmiképp sem főállásnak.
Milyen diplomáid vannak eddig? Azokkal nem tudsz elhelyezkedni? Külföldön?
Tapasztalataim szerint Angliában nem számít milyen diplomád van, csak hogy miből van tapasztalatod. Lehetőleg angol tapasztalatod, ahonnan referenciát kaphatsz.
Ha otthon nem tudsz elhelyezkedni, de már így is van 2 diplomád, érdemesebb nyelvtanulásba fektetni az időd/pénzed, és megpróbálni külföldön bármilyen "alantas" munkában elhelyezkedni és inkább külföldön elkezdeni tanulni még valamit, esetleg olyat, ami ráépül a diplomáidra, vagy azokat "honosítani" külföldön.
Amúgy a dietetikusok itt nagyon jól keresnek, de úgy általában mindenki az egészségügyben. Én is egészségügyben dolgozom, bölcsész diplomával és nem minimálbért keresek.
kommunikáció (egy kalap kaki ugye :D)
jog meg folyamatban, de azzal a fenekem kitörölhetem külföldön...
keresek egy olyan szakmát, amit ha elvégzek itthon, kint is tudnék adott esetben dolgozni vele...
esetleg egy dietetikus/személyi edző kombóban gondolkodom.
Én is kommunikációt végeztem. Valóban nem sokat ér. :)
Hát a magyar jog az tényleg nem sokat érhet külföldön. :) De igazából még otthon sem. Nem is tudom miért kezdted el. :) Mondjuk 10 év múlva már biztos feltornáznád magad belőle egy jó pozícióra... de addig? :)
"keresek egy olyan szakmát, amit ha elvégzek itthon, kint is tudnék adott esetben dolgozni vele..."
Nah de pont ezt mondtam... nem igen ismerik el külföldön az otthoni végzettségeket, hacsak nem orvosi vagy programozó vagy mérnök... kb ennyi. De ezeket is csak tapasztalattal.
De persze te tudod. Én épp a mesterképzést csináltam, amikor úgy döntöttem repülőre ülök és dobbantok. Nem bántam meg. Olyan lehetőségek nyíltak meg előttem, amikről nem is tudtam, hogy léteznek és hogy alkalmas vagyok rájuk.
Én is csak elmélkedek, mit kéne csinálni...
Egyszerűen csak nyomatni a nyelvet, és ha már kint akarok dolgozni, akkor kint keresni tanfolyamot/lehetőséget?
Egyszerűen nem tudom...
De elméletben úgy néz ki,ha lesz lehetőség, és ajánlat páromnak, akkor indulamandula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!