Az első OKJ képzés valóban ingyenes?
Figyelt kérdés
Minősitet hegesztői szaképesitést szeretnék szerezni és 300.000ft + 60.000ft vizsgadij lenne ennek a szakmának az ára ami eléggé nehézkes a kifizetése az én anyagi helyzetemben (23/f) mit kell tennem és hova kell mennem hogy egy ilyen opciót megtudjak igényelni?2012. jún. 11. 15:52
1/9 anonim válasza:
Az első ingyenes, de ez nincs feltüntetve a suli oldalán?
2/9 A kérdező kommentje:
itt találtam amire szeretnék menni.
remélem hogy az 1. ingyenes mert nem semmi sporolás lenne nekem
2012. jún. 11. 17:52
3/9 reptoid válasza:
Ez a 23 éves kor elég határeset, attól is függ, hogy hány évig jártál középsuliba, ha 5 akkor igen, ha 4, akkor már nem sajnos.
4/9 anonim válasza:
Jajj igaza van az utolsónak, nem is figyeltem a korod :s
5/9 A kérdező kommentje:
8osztályom van középiskola nincs meg se szakmunkásképző.
2012. jún. 11. 19:40
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy 6 vagy 7 évesen kezdted az általános iskolát, ha 7 évesen akkor még jelentkezhetsz úgy tudom.
7/9 anonim válasza:
Én mivel '95-ben kezdtem meg az ovit első szakképzésre 25 éves korig vagyok ingyen jogosult, legalábbis ezt mondták az előző szakomnál. Mert azután lett valami törvénymódosítás ..? Nem vagyok ebben teljesen biztos, akkor sem teljesen értettem mikor magyarázták, csak örültem mint majom a farkának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!