Milyen mernök tervez hullámvasutakat?
Hullammernok:p
Ez egy hulye kerdes. Biztos van olyan ember aki tudna ra helyes valaszt adni, de:
Nem nagyon tudom elkepzelni,hogy Magyarorszagon (de igazabol mas orszagban sem) van aki 30-35eves munkaviszony alatt csak abbol elne,hogy tervezi a hullamvasutakat.
Szoval en valoszinuleg tartanam,hogy epiteszmernoki vegzettsege is van annak a par embernek aki tervezett mar hullamvasutat .
De ha valoban erdekel ez a tema, es a valodi valaszt szeretned megkapni, en azt javaslom: Latogass el par vidampark honlapjara ,ott jo esellyel megtalalod a tervezot , illetve irhatsz nekik emailt es ha segitokeszek lehet elaruljak.
De ennek a kerdesnek itt sok ertelme nincs.
Mivel talalgatni barki tud, es ha valoban pontos valasz erdekel akkor nem ez a modja ,hogy megtudd
esetleg építőmérnök? meg villamosmérnök is biztos kell.
Szerintem az ilyen projektekben mindig többféle mérnökre van szükség.
Tenleg csak talalgatasok erkeztek, bar vannak bennuk jo gondolatok. En megneztem 1-2helyet, es igen volt feltuntetve tervezo , de annak ellenere,hogy logikusnak tunik a mernoki csapat csak 1 illetvo 2 tervezo volt feltuntetve.
Szoval igen:
"De ha valoban erdekel ez a tema, es a valodi valaszt szeretned megkapni, en azt javaslom: Latogass el par vidampark honlapjara ,ott jo esellyel megtalalod a tervezot , illetve irhatsz nekik emailt es ha segitokeszek lehet elaruljak.
De ennek a kerdesnek itt sok ertelme nincs.
Mivel talalgatni barki tud, es ha valoban pontos valasz erdekel akkor nem ez a modja ,hogy megtudd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!