Corvinus nyári tábor. Segíííííts! Mit tegyeK?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy jelentkeztem, de én valami másfélórás matek tesztet csináltam, egy sima fél órás beugró teszt helyett, és most már nem tudom h hol van az a beugró teszt, mert ahhoz elvileg megint regisztrálnom kéne, de ugye nem tudok mégegyszer. Valaki segítsen, hogy most mi van, jót csináltam-e, vagy mit kell csinálnom. :S Nagyon megköszönném!:)2012. jún. 9. 12:57
1/1 anonim válasza:
Regisztrálj újra egy másik e-mail címmel, és azon jelentkezz, a másik majd elavul. Vagy pedig, ha írsz nekik e-mailt segíteni fognak kijavítani. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!