Mi a véleményetek az Igazgatásszervező alapszakról?
Figyelt kérdés
Érdemes-e elvégezni?
Hol érdemes tanulni?
2012. jún. 8. 17:39
11/12 anonim válasza:
Elvégeztem, szerettem, elhelyezkedtem. NYME-GEO-n csináltam, kicsi kar, tanárok megjegyeznek, ismernek, a számonkérés itt ezért szigorúbb, de néha meg ezért jobb.
Én nem a gyakorlatos helyeken dolgozom, igaz, meg se próbáltam oda bejutni (két helyen is voltam). Fél év munkanélküliség után most 115 nettót keresek. Szerencse kérdése, többen nem tudtak elhelyezkedni.
De ez mindenre igaz. Barátnőm kereskedelmi középiskolát végzett, és azzal se sikerült neki, egy rugógyárban dolgozik. Az alapján dönts, hogy érdekel-e, mert közhely, de úgyis úgy lesz, ahogy a sors akarja, és talán kapsz munkát, talán nem. Népszerűbb szakokkal is tudok embert, aki jó eredménnyel még mindig munkanélküli.
12/12 A kérdező kommentje:
Igazán szépen köszönöm a válaszod. Nagyon rendes és korrekt válasz volt. : ) pont a NYME-GEO-n gondolkoztam. : )
2012. szept. 4. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!